Здравствуйте, в планах у меня купить небольшой ноутбук в алюминиевом корпусе, нужны предложения по моделям. Как вы думаете думаете купить обычный ноутбук или заплатить немного больше денег и приобрести Макбук.
Ноутбук в алюминиевом корпусе
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-08-23 15:47:21
Я так понимаю вы уже присмотрели несколько моделей ноутбуков, так вам теперь нужно пройтись по магазинам бытовой техники, там вам покажут какие у них есть макбуки или обычные ноутбуки в алюминиевом корпусе.
Поделиться32022-08-23 15:49:24
Здравствуйте, в планах у меня купить небольшой ноутбук в алюминиевом корпусе, нужны предложения по моделям. Как вы думаете думаете купить обычный ноутбук или заплатить немного больше денег и приобрести Макбук.
Лучше отдайте предпочтение ноутбуку Apple, он будет более долговечный. У меня ноутбук Macbook Air https://comfy.ua/notebook/brand__apple_ … cbook-air/ купил его в этом году, на сайте интернет магазина Комфи, в день моей покупки у них была самая дешовая цена. У ноутбука много оперативной памяти 16 Гб, диск ссд придает еще большей скорости передачи данных, да и вообще работе в целом.
Самое главное что этот Макбук в алюминиевом корпусе, довольно небольшого размера, все как вы хотели.
Поделиться42024-03-29 10:59:43
А я, після вивчення різних варіантів ноутбуків для програмування, вирішив обрати Lenovo, і тепер, кілька тижнів після покупки, я не можу більше бути задоволений своїм вибором. Цей ноутбук працює чудово для моїх потреб у розробці програмного забезпечення. Його потужний процесор та оперативна пам'ять забезпечують швидку роботу з великими проектами, а якість екрану дозволяє комфортно працювати з кодом та інтерфейсами. Клавіатура зручна та має хороший ход клавіш, що дозволяє мені комфортно вводити код протягом тривалих періодів. Не можу не відзначити також його портативність і довгий час автономної роботи на одному заряді батареї. Узагалі, цей ноутбук ідеально відповідає моїм потребам у програмуванні. До речi, ось ціна на ноутбук для програмування shop.lenovo.ua/category/notebooks/f_2581-4628.