You Winx

Объявление

Прощай, наш дорогой и любимый You Winx...

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » You Winx » Реклама » Нові рушники

Нові рушники

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу взяти пару нових рушників для ванної кімнати, можливо навіть набір, якщо так вийде вигідніше. Порадьте якісь гарні рушники, щоб матеріал був нормальним і щоб рушники були великими, а то бувають ну дуже маленькі рушники.

Отредактировано Senior (2021-12-19 16:31:16)

2

Senior написал(а):

Хочу взяти пару нових рушників для ванної кімнати, можливо навіть набір, якщо так вийде вигідніше. Порадьте якісь гарні рушники, щоб матеріал був нормальним і щоб рушники були великими, а то бувають ну дуже маленькі рушники.

Дивлячись скільки рушників тобі потрібно. Якщо потрібен 3-4 рушники, то звичайно краще брати набір, це вийде набагато вигідніше, та й зручніше, ніж купувати 4 рушники окремо.

3

PR написал(а):

Дивлячись скільки рушників тобі потрібно. Якщо потрібен 3-4 рушники, то звичайно краще брати набір, це вийде набагато вигідніше, та й зручніше, ніж купувати 4 рушники окремо.

А скільки взагалі коштуватиме набір з 3-4 хороших рушників? Може і справді краще взяти комплект?

4

Senior написал(а):

А скільки взагалі коштуватиме набір з 3-4 хороших рушників? Може і справді краще взяти комплект?

По-різному, є відносно недорогі комплекти, десь за 300-400 гривень за 3 рушники, це найстандартніші рушники, не найгірші, але й не прямі вау.
Я б тобі порадив глянути рушники загалом. Їх там дуже багато, тому можна посидіти і вибрати щось конкретне не поспішаючи, підібравши найбільш підходящі варіанти.
Мені здається, що стандартний комплект про який я говорив, підійде найкраще, так як і за ціною виходить не так дорого, та й за якістю вони часто нормальні.

https://content2.rozetka.com.ua/goods/images/big_tile/11456843.jpg

Вы здесь » You Winx » Реклама » Нові рушники

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно